Web donde podrás encontrar información sobre cine, series, anime, libros … lésbicos.

Música

Jen Foster – This is me

Jen Foster creció en un barrio suburbano de Houston, Texas. Ella comenzó a tocar la guitarra a los ocho años, escribió su primera canción a los 16, y ganó la competición de talento del instituto de chicas Católico en el que ella estudió.

Cine y Televisión

La  música de Jen Foster ha aparecido en:

  • MTV’s The Hills (Season 5).
  • ABC’s All My Children.
  • American Pie Presents: Beta House.
  • Girl Play.[6]
  • VENICE THE SERIES www.venicetheseries.com
  • Elena Undone
Premios
  • 2001 Great American Songwriting Contest, Pop category, Winner for “She”.
  • 2006 OUT Music Awards, Song of the Year for “The Underdogs”.
  • 2005 2nd Annual International Acoustic Music Awards (IAMA), Overall Grand Prize for “Taking Bob Dylan”.
  • 2007 International Songwriting Competition, Adult Album Alternative category, First Place for “Closer To Nowhere”.
Discografía
Discos de estudio
  • 1995: Oath
  • 2003: Everybody’s Girl
  • 2006: The Underdogs
  • 2009: Thirty-Nine
EPs
  • 2005: Songs from The Underdogs
  • 2008: Songs from Thirty-Nine
Anuncios